Zwanger & Zo

foto3

pregnancy, fashion, zwanger, mode, zwangerschapsmode, mama, blog

naamloos-2-jpgggg-jpgdffffffff

Hallo Fashionistas!

Na een lange tijd weggeweest te zijn ben ik weer terug (jeej haha!). Zoals jullie (sommigen?) weten ben ik zwanger van ons eerste kindje. We zijn ontzettend blij en we kunnen niet wachten om onze kleine man te ontmoeten!

Helaas ging het niet allemaal zo soepel toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Dit was een paar dagen voor onze vakantie naar het zonnige Curaçao! Heerlijk zou je denken, maar voor mij was het alles behalve heerlijk. Ik heb jammer genoeg totaal niet genoten. Ziek, zwak en misselijkheid hoorde voor mij er erbij de eerste paar maanden. Gelukkig zijn die klachten voorbij en heeft mijn lichaam plaatsgemaakt voor andere kwaaltjes ;). Op dit moment ben ik bijna 7 maanden zwanger en het vele plassen, potdichte neus, rugklachten zijn de huidige kwaaltjes. Genoeg over de kwaaltjes, die horen er nou eenmaal bij denk ik dan :).

Laten we het hebben over zwangerschapsmode! Als je kijkt naar de huidige zwangerschapsmode is dat vaak niet modieus in mijn ogen. Het lijkt erop dat als je zwanger bent, je er ‘saai’ en degelijk moet uitzien. Ik wilde in ieder geval met mijn zwangerschap daar verandering in brengen voor mijzelf. Ik weigerde om saaie kleding te kopen, omdat het alleen maar comfortabel zou zitten? Ik moet ook wel eerlijk bekennen dat ik weinig ben aangekomen, waardoor ik mijn kleding nog prima pas. Mocht dat voor jou niet het geval zijn, kijk dan op ASOS voor de wat leukere zwangerschapskleding!

Het enige wat voor mij een probleemgeval is, is dat ik bijvoorbeeld alleen maar hoge broeken in mijn kast heb. Dus wat ik doe is de knoop onderin dichtmaken (je broek is dan naar beneden geduwd). Het lijkt er dan wel op alsof je platte billen hebt, maar ja, je moet er wat voor over hebben ;). Wat je ook kunt doen als je je eigen broeken nog past (zeker in het begin als je bijvoorbeeld een opzette buik hebt) en alleen de knopen niet dicht krijgt, is om een elastiek om de knoop te doen en in het gaatje waar de knoop inkomt, dan aan elkaar vastmaken, klik op: Tips & Tricks

Voor deze week heb ik een outfit samengesteld, zie foto’s hieronder.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn tips! Geniet van jullie zondag.

Liefs, Tar

Wat had ik aan? 

Trui|Zara

Metallic Broek|Mango

Schoenen|Isabel Marant Etoile

Faux Fur Jas|Asos

X

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *